„Sportski duh” stiže u Bor

„Sportski duh” – manifestacija za sve generacije donosi uzbudljive vodene igre koje će raspaliti strasti i pokazati pravo takmičarsko srce! Ova sportska manifestacija, nezvanični naslednik popularnih „Igara bez granica”, održaće se u petak, 21. jula, na bazenu „Bobana Momčilović Veličković” u Boru. Pripremite se za spektakl pun adrenalina i smeha, koji će osvojiti srca publike.

„Obožavaoci vodenih igara imaće priliku da uživaju u nizu zanimljivih takmičenja koja će ispuniti bazen veseljem i nadmetanjem. Očekuje nas nekoliko fantastičnih disciplina koje će testirati veštinu, snagu i timski duh prijavljenih takmičara”, najavljuju organizatori.

Jedna od omiljenih igara na manifestaciji je „Vodena košarka“, u kojoj će se ekipama pružiti prilika da pokažu svoje košarkaško umeće, ali u vodi. „Skok, šut, gol“ je atraktivna igra koja će odmeriti preciznost i snagu igrača u skokovima ka golu, a u „Mokrim vitezovima“ takmičari će se suočiti u epskoj borbi vodenim prskalicama.

Manifestacija je otvorena za sve zainteresovane, ali mogu učestvovati samo punoletni takmičari. Za formiranje ekipe, potrebno je okupiti 4 muška i 2 ženska člana.

„Ovo je jedinstvena prilika da se takmičite i zabavite sa prijateljima, zato je ne smete propustiti”, kažu iz organizacije „Sportski duh”.

Pozivaju se svi sportski entuzijasti da prijave svoje ekipe i postanu deo ove nezaboravne manifestacije.

Prijave se vrše u Domu omladine ili putem telefona 060/27-27-048. Učešće na igrama je besplatno.

Ne propustite priliku da pokažete svoje sportske veštine i pridružite se velikoj vodenoj avanturi u Boru!

Prethodni članci