„Street workout iz bloka“, kao takmičenje humanitarno-sportskog karaktera u Zaječaru 26. juna

„Street workout iz bloka“, kao takmičenje humanitarno-sportskog karaktera, biće organizovano po drugi put u Zaječaru, u nedelju 26. juna 2022.

Humanitarno takmičenje „Street workout iz bloka“ biće održano u teretani na otvorenom, u zaječarskom naselju Avnoj.

„Ova manifestacija je spoj zdravog odnosa prema životu i humanosti i samo u tom odnosu mi vidimo smisao opstanka u današnjem svetu. Discipline su slične kao i prošle godine, samo što ove godine imamo kategorije do 76 kilograma i preko 76 kilograma. Discipline u kojima će se takmičari nadmetati su sklek, propadanje, apsolutni zgib i zgib. Postoje i posebne discipline za čučanj i benč pres, koji će se izvoditi sa određenom kilažom, konkretno oko 100 kilograma. Postoji i disciplina power gde će se nadmetati u skleku, zgibu i propadanju, od 30, 40 i 60 kilograma“, ističe Stefan Davidović, volonter HO „Srbi za Srbe“

Davidović dodaje da će sav prikupljen novac od kotizacije i sponzorstva biti uplaćen Humanitarnoj organizaciji „Srbi za Srbe”, a njihovi volonteri će na takmičenju dodeljivati nagrade i priznanja najboljima.

Početak takmičenja je u 17:00 sati, a organizatori pozivaju Zaječarce i njihove goste da dođu u što većem broju i podrže ovu humanitarnu akciju.

Prijava takmičara je moguća na telefon 062/49-60-07 ili da pišu na instagram profil fitness_food019, a prijave su moguće i na dan takmičenja od 13:00 sati.

Zaječarski ogranak HO „Srbi za Srbe“ do sada je organizovao pet humanitarnih akcija i prikupio ukupno oko 2.500 evra.

Organizatori takmičenja su „Fitness food 019“ Zaječar i HO „Srbi za Srbe“.

Prethodni članci