Timok sutra dočekuje Jedinstvo iz Pirota

Za vikend će na terenima u Istočnoj Srbiji biti odigrano 2. kolo Zone „Istok“. Zaječarski Timok 1919 je i u ovom kolu domaćin tako da će ljubitelji fudbala moći da uživaju u još jednom sportskom događaju. Na Gradskom stadionu pod Kraljevicom sutra u goste dolazi ekipa Jedinstvo iz Pirota. Piroćanci su takođe startovali pobedom na svom terenu protiv ekipe OFK Zlot (2:1) i imaju tri boda kao i Timok 1919 tako da se može očekivati borbena utakmica do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Izabranici Miroslava Šinkija Nikolić biće jači za levokrilog napadača Rastka Nikolića kome su tokom nedelje završeni „papiri“ oko pozajmice iz Voždovca i imaće sutra pravo nastupa za zaječarski klub. Atmosfera je dobra, zajedništvo vlada među igračima i nema sumnje da će sutra dati sve od sebe da ostvare još jednu pobedu i upišu još tri boda.

Utakmica počinje u 16:30 sati a ulaz je besplatan. Za glavnog sudiju delegiran je Mladen Veselinović iz Knjaževca a pomoćnici će mu biti Srđan Anđelković iz Bora i Nemanja Marković iz Sokobanje. Delegat je Dragiša Ivković iz Negotina.

Prethodni članci