U Tehnomediji počeo „Crni petak“ pink boje

Za sve ljubitelje niskih cena i dobrih popusta kompanija „Tehnomedia“ nudi neverovatna sniženja tokom „Black Friday“ koji u prodavnicama te kompanije traje osam dana. Crni petak počinje danas 22. novembra i traje do 30. novembra, kako bi zainteresovani kupci imali dovoljno vremena za kupovinu. Više 190 uređaja i aparata je tokom ovom praznika dobre kupovine na popustu do 50%, pa je ušteda moguća i do 20. 000 dinara.

„Vreme je slava, bliže se novogodišnji praznici, a tu su i rođendani i zato mislite o tome i obezbedite poklone po super cenama tokom ovog praznika niskih cena. Obradujte sebe i one koje volite uređajem ili aparatom koji ćete kod nas kupiti po šok ceni, kažu u kompaniji „Tehnomedia“ i dodaju: „Iskoristite ovaj šoping praznik i hit popuste po top cenama. Fantastične akcije, pogodnosti i popusti očekuju vas u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih. Proverite“.

Kompanija „Tehnomedia“ posluje na 58 lokacija u 36 gradova u Srbiji. Ponudu te kompanije zainteresovani kupci mogu da pogledaju i putem Web shopa, a informacije se mogu dobiti na Call centar na 011/44-44-999.

Opširnije o ponudi možete videti na ovom linku.

Prethodni članci