Zaječarski naprednjaci održali završnu tribinu

U Narodnom pozorištu Timočke Krajine „Zoran Radmilović” večeras je održana završna tribina Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru.

Na tribini je govorio Boško Ničić, član Predsedništva Srpske napredne stanke, a pored njega tribini su prisustvovali predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Milan Stanković, kandidatkinja za narodnog poslanika Dragana Branković Minčić, kao i veliki broj simpatizera i prijatelja.

Večerašnja tribina počela je minutom ćutanja u čast svih žrtava NATO agresije 1999. godine.

Ničić je istakao da mu je izuzetno drago što pred sobom vidi prepunu salu ljudi i da je upravo ta sloga i međusobna podrška najveća snaga ove političke opcije i da će jednog dana upravo njihova dela govoriti za njih i ostati generacijama koje dolaze.

„U svemu što se izgradi, svako od nas je jedna cigla, jedna kolica betona, sve ono što napravimo, pravimo za našu decu, za našu budućnost. Zajedno možemo sve, a naša dela govore”, naglasio je Ničić.

Ničić je dodao da u ovako teškim vremenima treba znati kako i na koji način voditi državu, a da je za to pravi čovek Aleksandar Vučić, koji je, prema njegovima rečima, izrastao u ozbiljnog državnika i da je sa njim na čelu Srbija na pravom putu.

Boško Ničić se osvrnuo i na izgradnju stadiona na Kraljevici, rekonstrukciju zaječarskog Zdravstvenog centra, pošumljavanju Kraljevice, rekonstrukciju kompletne kanalizacione mreže kojom će biti obuhvaćena i zaječarska sela, kao i da je u toku rekonstrukcija vodovodne mreže.

Tokom trajanja tribine Ničić je istakao da je budžet grada po prvi put stabilan i bez dugovanja, kao i to da su samo velike investicije vredne 104 miliona evra, a da toga ne bi bilo bez ogromne podrške države i samo zahvaljujući intervenciji Aleksandra Vučića.

Ničić se nadovezao i na dolazak fabrike „Aptiv”, rekavši da će „Aptiv” biti sagrađen i da će objekat biti veći od planiranog.

Večerašnjoj tribini za I, II i III gradsku MZ, prethodila je sinoćna tribina za IV i V mesnu zajednicu u Domu kulture u Kotlujevcu, kao i tribine naprednjaka u zaječarskim selima.

Prethodni članci